Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cupa României: Steaua ratează primul obiectivRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Dec 2016

Cupa României: Steaua ratează primul obiectiv

Delir în tribunele arenei din Mioveni la finalul partidei din optimile Cupei României! CS Mioveni a învins din nou Steaua în această toamnă, de data aceasta la penalty-uri, și adâncește criza în care se află echipa condusă de Laurențiu Reghecampf.

Steaua a suferit din nou în compartimentul ofensiv, etalând un joc greoi, stereotip, fără șanse de pune în pericol poarta adversă decât conjunctural. Jucătorii roș-albaștri au dominat startul partidei însă Tudorie nu a profitat nici de această șansă oferită de tehnicianul stelist și nu a ieșit cu nimic în evidență, fiind schimbat după o oră de joc de tehnicianul Stelei. Singura ocazie notabilă a primelor 45 de minute a aparținut gazdelor, cu 7 minute înainte de pauză Năstăsie punându-l la încercare pe Niță cu un șut din interiorul careului.

Goalkeeper-ul Stelei este din nou la post în minutul 55, când a respins ca la handbal, cu piciorul, șutul lui Staicu, iar în minutul 72 notăm prima ocazie a echipei oaspete la reluarea lui Pintilii din mijlocul careului argeșenilor. Boldrin putea tranșa soarta calificării în minutul 86, dar balonul trimis de el  din lovitură liberă lovește transversala.

Se intră în prelungirile partidei și la nici cinci minute scurse CS Mioveni deschide scorul prin Nilă, atacantul țâșnind pe contraatac și învingându-l pe Niță după ce i-a luat fața lui Toșca. Steaua nu acuză șocul și Momcilovic are în gheată golul egalării, dar portarul Popescu este din nou la post. Egalarea survine în minutul 114, când defensiva gazdelor este surprinsă un pic prea avansată, Ovidiu Popescu centrează în careu pentru Pintilii, mijlocașul pune mingea cu capul pentru Achim, care înscrie simplu după a doua atingere.

Fără o altă realizare pe tabelă se ajunge la lovituri de departajare, unde Boldrin bate primul și trimite peste poartă în uralele spectatorilor. Bucuria nu ține mult, deoarece Năstăsie șutează pe centrul porții direct în brațele lui Niță, apoi Achim sparge gheața și Steaua este pentru prima dată la conducere în această seară. Ayza egalează, după care Pintilii înscrie cu un șut pe jos în plasa laterală. Eduard Stoica egalează, Ovidiu Popescu dă tare și nu-i lasă speranțe celuilalt Popescu dintre buturi. Nilă transformă cu un elan scurt, iar Moke îl hipnotizează pe portarul gazdelor și Steaua are 4-3, dar Gugu transformă cu calm și se continuă cu De Amorim care trage și el peste transversală, pentru ca Rădescu să aducă bucuria celor 5.000 de spectatori din tribune.

CS Mioveni – Steaua 5-4 (0-0, 0-0, 1-1), Steaua ratează primul obiectiv al sezonului, în timp ce CS Mioveni continuă visul frumos în competiția KO.

 

Steaua (antrenor Laurențiu Reghecampf): Niță - Enache (min. 107 Jakolis), Moke, Toșca, Momcilovic - Ov. Popescu, Pintilii - Adi Popa (min. 46 Boldrin), Achim, De Amorim - Tudorie (min. 62 Bourceanu)

CS Mioveni (antrenor Alexandru Pelici): Popescu - Tomozei, Gugu, I. Stoica, E. Stoica - Boboc, Biceanu (min. 81 Gălan) - Popa (min. 54 Rădescu), Ayza, Năstăsie - Staicu (min. 64 Nilă)

Alte știri din Fotbal