Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa României: Șocul sferturilor se joacă în Ștefan cel MareMihai Enache / SportPictures.eu
10 Dec 2018

Cupa României: Șocul sferturilor se joacă în Ștefan cel Mare

Programul sferturilor de finală ale Cupei României la handbal masculin a fost stabilit astăzi la sediul Federației Române de Handbal. Tragerea la sorți a fost una nefavorabilă pentru două echipe cu pretenții la trofeu, Dinamo și CSM București urmând a se întâlni în sala din șoseaua Ștefan cel Mare.

După thriller-ul de la Turda, ”tigrii” vor da un nou examen dificil în fața campioanei, trupa pregătită de Constantin Ștefan fiind neînvinsă pe teren propriu din 15 septembrie, atunci când a cedat în fața celor de la SCM Politehnica Timișoara în etapa a doua a campionatului.

Minaur și SCM Politehnica Timișoara se vor înfrunta la Baia Mare într-o altă partidă echilibrată, în timp ce divizionarele secunde vor juca pe teren propriu cu Steaua și CSM Focșani.

Meciurile sferturilor de finală se vor disputa la sfârșitul acestei săptămâni, duelurile fiind următoarele:

CS Dinamo București – CSM București

CS Minaur Baia Mare – SCM Politehnica Timișoara

CS Universitatea Craiova – CSM Focșani 2007

CSM Vaslui – CSA Steaua București

Partidele vor avea loc pe terenurile primelor echipe, iar în caz de egalitate se va trece direct la aruncările de la 7 metri.

Alte știri din Handbal