Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa României: Semifinală de foc în deschiderea Final FourPaul Ursachi / SportPictures.eu
16 Mai 2016

Cupa României: Semifinală de foc în deschiderea Final Four

La sediul Federației Române de Handbal a avut loc tragerea la sorți a programului partidelor semifinale din cadrul turneului Final Four ce urmează să se dispute în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca la sfârșitul acestei săptămâni, vineri și sâmbătă.

Sorții au decis ca prima semifinală din program să se dispute vineri de la ora 17:00 între CSM București și HCM Baia Mare, ocupantele primelor două locuri ale clasamentului la sfârșitul campionatului. Cele două formații au disputat finala de anul trecut, încheiată atunci cu victoria băimărencelor cu scorul de 18:17 (9:10).

A doua semifinală, programată vineri de la ora 19:15, va opune HC Dunărea Brăila și HCM Roman, echipa care va accede în finală fiind automat prezentă în ediția viitoare a Cupei Cupelor. Sâmbătă învinsele din prima zi vor disputa finala mică începând cu ora 15:30, iar turneul va fi încheiat de finala mare, programată la ora 18:00.

Alte știri din Handbal