Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa României: Se reeditează finala ediției anterioareFlaviu Buboi / SportPictures.eu
29 Mai 2021

Cupa României: Se reeditează finala ediției anterioare

Sala Polivalentă „Ioan Kunst Ghermănescu” din Capitală a găzduit semifinalele Cupei României la handbal masculin în urma cărora Dinamo București și HC Dobrogea Sud Constanța și-au câștigat dreptul de a lupta mâine cu trofeul pe masă.

În fapt, vom asista la reeditarea ultimei finale, disputate în septembrie 2020 și câștigată atunci de Dinamo, cea care astăzi, ca și la respectiva ediție a Cupei României a trecut în semifinale de CSM Bacău. Elevii lui Constantin Ștefan s-au impus cu 27:23 (12:12) după o primă repriză echilibrată și o a doua în care portarul Saeid Heidarirad și banca de rezerve mai valoroasă au făcut diferența în favoarea lor.

În cealaltă semifinală, HC Dobrogea Sud s-a impus cu 33:28 (17:14) în jocul cu CSA Steaua. „Delfinii” au avut în Vitaly Komogorov cel mai bun marcator cu 10 goluri, iar George Buricea a fost playmaker-ul ce ne-a adus aminte de performanțele sale din tinerețe. Steliștii s-au ținut aproape de adversari până în minutul 50, dar finalul le-a aparținut constănțenilor care vor juca duminică de la ora 15:30 finala cu Dinamo. Ținând cont că au fost singura echipă care a învins campioana în acest sezon, elevii lui Djordje Cirkovic sunt determinați să-și ia revanșa pentru înfrângerea de anul trecut și să aducă în vitrina clubului cel de-al doilea trofeu după cel din 2018.

Partida va fi transmisă pe TVR1, în timp ce finala mică ce opune CSA Steaua și CSM Bacău va începe la ora 11:00 și va fi transmisă de canalul TVR2.

Alte știri din Handbal