Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Cupa României: Se reeditează finala de anul trecutMircea Roșca / SportPictures.eu
30 Mar 2019

Cupa României: Se reeditează finala de anul trecut

Deținătoarea eventului din baschetul feminin, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, a mai făcut astăzi un pas în direcția câștigării celei de-a patra Cupe a României, impunându-se în cea de-a doua semifinală găzduită de Arena Sepsi. La fel ca în urmă cu un an, elevele antrenorului Zoran Mikes le-au depășit categoric pe adversarele lor din penultimul act, de data aceasta fiind vorba de CSTB Olimpia CSU Brașov. Se poate spune că și-au spulberat adversarele, ținând cont de faptul că la finalul jocului diferența pe tabelă a fost de 53 de puncte.

În prima semifinală, CSM Satu Mare a trecut lejer de Phoenix Știința Constanța și speră ca în această nouă finală pe care o vor disputa împotriva covăsnencelor să se impună și să ridice deasupra capului trofeul, însă avantajul terenului și al suporterilor, precum și prestația de astăzi le indică pe fetele pregătite de Zoran Mikes drept principale favorite în meciul de mâine.

 

Iată programul și rezultatele turneului Final Four:

Sâmbătă, 30 martie

Phoenix Știința Constanța – CSM Satu Mare  51:68 (14:18, 14:19, 16:16, 7:15)

CSTB Olimpia CSU Brașov – ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe  50:103 (19:33, 11:25, 7:26, 13:19)

Duminică, 31 martie

CSM Satu Mare – ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe

Alte știri din Baschet