Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa României: Se cunosc trei participante la turneul finalRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
31 Mar 2019

Cupa României: Se cunosc trei participante la turneul final

Astăzi s-au disputat trei dintre cele patru partide ale sferturilor de finală ale Cupei României la handbal feminin, partidele din această fază disputându-se într-o singură manșă pe terenul primelor echipe menționate.

Ziua a fost deschisă de duelul de la Slobozia, acolo unde CSM București a dispus fără probleme de gazdele de la AHCM Slobozia și își cintinuă parcursul către cel de-al patrulea trofeu consecutiv. În calea ”tigroaicelor”, la fel ca în campionat, se află SCM Râmnicu Vâlcea, formație ce a îndeplinit o formalitate pe teren propriu învingând fără drept de apel CSM Galați, ultima clasată în Liga Națională. Partida de la Zalău a fost una mai echilibrată, însă elevele lui Gheorghe Tadici și-au croit în cele din urmă drum către turneul Final Four cu o intervenție salutară a portăriței Raluca Kelemen la ultimul atac al Gloriei Bistrița.

Ultima partidă a acestei faze se va disputa luni seară la Cisnădie și pare a fi una cu final anunțat, Măgura primind vizita penultimei clasate CSU Cluj-Napoca, formație care în campionat a obținut numai 3 victorii în 19 etape.

 

Iată programul și rezultatele sferturilor de finală:

Duminică, 31 martie

AHCM Slobozia - CSM București  22:30 (11:16)

SCM Râmnicu Vâlcea - CSM Galați  29:12 (13:3)

HC Zalău - SC Gloria 2018 Bistrița-Năsăud  28:27 (16:14)

Luni, 1 aprilie

CS Măgura Cisnădie - CSU Cluj-Napoca

 

Conform anunțului făcut de FRH, marți 2 aprilie la ora 10:30 va avea loc la sediul federației tragerea la sorți pentru a stabili meciurile turneului Final Four programat pentru perioada 19-21 aprilie și, totodată, tragerea la sorți în vederea stabilirii priorităților organizării acestui turneu, conform regulamentului.

Alte știri din Handbal