Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Cupa României: Se cunosc sfert finalisteleMircea Rosca / SportPictures.eu
01 Oct 2015

Cupa României: Se cunosc sfert finalistele

Marți și miercuri s-au desfășurat partidele retur ale primei faze a ediției 2015-2016 a Cupei României la baschet feminin. Dubla întâlnire dintre CSM Târgoviște și CSM Satu Mare s-a desfășurat în ambele zile în urma acordului dintre cele două echipe ca ambele meciuri, tur și retur, să se dispute la Târgoviște, pe terenul campioanelor. Târgoviștencele au făcut două antrenamente cu public și au demontat practic echipa oaspete, care a reușit să marcheze în ambele meciuri mai puține puncte decât au marcat campioanele într-o repriză.

ACS Sepsi a marcat o sută de puncte și le-a umplut coșul rapidistelor după o partidă fără amintiri plăcute pentru oaspete. Brașovencele și arădencele au repurtat victorii și în deplasare, ca și studentele din Alba Iulia care însă au fost conduse la pauză cu un punct de către CSBT.

Iată rezultatele înregistrate:

Marți, 29 septembrie

CS Municipal Târgoviște - CS Municipal Satu Mare  93:34 (48:9)

Miercuri, 30 septembrie

Universitatea Cluj-Napoca - Olimpia CSU Brașov  62:75 (32:43)

ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe - CS Rapid București  100:33 (52:16)

CSBT Alexandria - CS Universitatea Alba Iulia  62:84 (32:31)

BCM Danzio Timișoara - Univ. Goldiș ICIM Arad  53:78 (25:38)

CS Municipal Târgoviște - CS Municipal Satu Mare  111:21 (51:11)

 

În urma acestor rezultate, configurația sferturilor de finală va cuprinde următoarele echipe: CS Phoenix Galați – calificată direct prin tragere la sorți; ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, CS Universitatea Alba Iulia, Univ. Goldiș ICIM Arad, Olimpia CSU Brașov, CS Municipal Târgoviște – calificate direct în urma dublelor partide; Universitatea Cluj-Napoca și CS Universitatea Alba Iulia – calificate la coșaveraj.

Meciurile fazei a doua se vor desfășura în 2 decembrie și 9 decembrie, iar Final 4 Cupa României este programat pentru perioada 5-6 februarie 2016.

Alte știri din Baschet