Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Cupa României: Se cunosc echipele din faza a treiaMircea Rosca / SportPictures.eu
26 Oct 2018

Cupa României: Se cunosc echipele din faza a treia

Ieri seară s-a încheiat manșa retur a meciurilor fazei a doua a Cupei României la baschet masculin. Cea mai echilibrată dispută a fost cea de la Mediaș, acolo unde ultimele trei minute ale jocului au fost decisive pentru gazde, care au evoluat de la 79:74 la 93:76 și au obținut la 2 puncte calificarea în sferturile de finală în detrimentul celor de la CSO Voluntari.

În celelalte trei partide disputate învingătoarele din prima manșă și-au confirmat statutul de favorite și au obținut a doua victorie și implicit calificarea în faza următoare.

În sferturile de finală celor patru echipe care au trecut până acum două tururi – CSM Mediaș, ABC Athletic Constanța, CSM Târgu Mureș și CS Municipal Sighetu Marmației – li se vor alătura echipele clasate pe locurile 5-8 în ediția anterioară a campionatului – BCMU FC Arges Pitești, BC SCM Timișoara, SCMU Craiova și Dinamo Știința București.

Meciurile în sistem tur-retur dintre echipele calificate vor fi stabilite prin tragere la sorți luni, 29 octombrie. Cele patru echipe învingătoare din turul al treilea vor accede în turul al patrulea al Cupei României în care vor fi incluse și primele patru clasate în campionatul anterior, adică CSM CSU Oradea, Steaua București, CSU Sibiu și ”U” BT Cluj-Napoca.

CSM Mediaș - CSO Voluntari  93:76 (în tur 80:95)

ABC Athletic Constanța - ACS Tg. Jiu  93:68 (în tur 70:67)

CSM Târgu Mureș - CSM 2007 Focșani  91:64 (în tur 94:64)

CS Cuza Sport Brăila - CS Municipal Sighetu Marmației  96:100 (în tur 72:83)

Alte știri din Baschet