Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa României: S-au stabilit semifinaleleRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Mar 2018

Cupa României: S-au stabilit semifinalele

Turneul Final Four al Cupei României se va juca la sfârșitul săptămânii viitoare în sala Olimpia din Ploiești cu participarea formațiilor CSM București, CSM Roman, HCM Râmnicu Vâlcea și HC Dunărea Brăila.

Întrunit la Cluj cu ocazia a două evenimente importante pentru handbalul feminin românesc, turneul de calificare la Campionatul Mondial U20 din Ungaria și partida România – Rusia contând pentru preliminariile Campionatului European de handbal feminin, ambele competiții fiind organizate în acest an, conducerea Federației Române de Handbal și reprezentanți ai majorității echipelor din Liga Florilor au luat parte astăzi la tragerea la sorți a meciurilor semifinale.

Cea mai dezechilibrată dintre acestea este cea care le opune pe campioana CSM București și CSM Roman, întâlnirea dintre HCM Râmnicu Vâlcea și HC Dunărea Brăila urmând să fie cea mai încinsă. Orele de desfășurare ale celor două semifinale din 31 martie, dar și ale finalelor din 1 aprilie urmează a fi anunțate de organizatorii turneului.

Alte știri din Handbal