Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa României: S-a stabilit careul de așiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Mai 2021

Cupa României: S-a stabilit careul de ași

Astăzi în sala Rapid din Capitală s-au stabilit echipele care își vor disputa sâmbătă semifinalele Cupei României la handbal masculin.

HC Dobrogea Sud a obținut o victorie netă în primul meci al zilei în care a întâlnit pe SCM Politehnica Timișoara, apoi CSM Bacău a semnat a doua calificare consecutivă în turneul Final Four al competiției după un succes la scor contra celor de la Minaur Baia Mare. Cel mai intens meci al zilei a fost cel dintre CSA Steaua și Potaissa Turda. Porniți cu șansa a doua din prisma poziției din clasamentul final al Ligii Zimbrilor, elevii lui Marius Stavrositu au dat o replică consistentă turdenilor, alternând cu aceștia la conducere pe tabelă. Finalul a fost unul dramatic, o eliminare la bancă în tabăra Potaissei permițându-le roș-albaștrilor să beneficieze de un atac prelungit și să înscrie ultimul gol al partidei pentru a se impune cu 36:34. Dinamo și-a respectat statutul și s-a impus în fața celor de la CSM București mai dificil decât era de așteptat și a completat careul semifinalistelor.

Programul meciurilor din semifinale va fi tras la sorți vineri la sediul Federației Române de Handbal.

 

Iată programul și rezultatele înregistrate:

Joi, 27 mai

AHC Dobrogea Sud - SCM Politehnica Timișoara  29:24 (16:11)

CS Minaur Baia Mare - CSM Bacău  24:32 (9:16)

AHC Potaissa Turda - CSA Steaua București  34:36 (19:21)

CSM București - CS Dinamo București  32:34 (14:18)

 

Programul meciurilor din semifinale a fost tras la sorți imediat după finele ultimei partide a sferturilor de finală. Sorții au hotărât ca sâmbătă de la ora 11:00 să se joace partida dintre Dinamo Bucureşti și CSM Bacău, iar de la ora 15:30 să se întâlnească CSA Steaua și HC Dobrogea Sud Constanţa.

Alte știri din Handbal