Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Cupa României: RC Stejarul Buzău nu se prezintă la Baia MareAlexandru Dobre / Mediafax Foto
04 Mai 2016

Cupa României: RC Stejarul Buzău nu se prezintă la Baia Mare

RC Stejarul Buzău a anunțat că nu se va prezenta la meciul din sferturile de finală ale Cupei României, care era programat la Baia Mare pe 7 mai de la ora 11.00.

Buzoienii au invocat lipsa de efectiv, având doar 14 sportivi valizi. În consecință, CSM Știința Baia Mare este prima echipă calificată în semifinalele Cupei României la rugby, fiindu-i acordată victoria la masa verde cu 5-0 și, implicit, calificarea în careul de ași.

RC Stejarul Buzău va trebui să plătească suma de 1000 de euro ca sancțiune pecuniară, conform regulamentelor în vigoare. Fiind vorba de un meci eliminatoriu cu influență asupra desfășurării ulterioare a competiției, reprogramarea acestuia era imposibilă.

RC Stejarul Buzău a câștigat săptămâna trecută barajul de accedere în sferturile de finală, 21-14 cu CS Năvodari, partidă în urma căreia s-a ales cu 4 accidentați grav, aceștia alăturându-se indisponibilităților mai vechi din lot.

Alte știri din Rugby