Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Cupa României: Programul primelor două fazeRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Iul 2017

Cupa României: Programul primelor două faze

Ediția 2017-2018 a Cupei României la volei are deja stabilite meciurile primelor două faze. La masculin startul se va da pe 30 septembrie cu patru partide disputate în manșă unică pe terenul primei echipe:

CS Știința Bacău - CS Unirea Dej

CS Dinamo București - CS Știința Explorări Baia Mare

CSS 2 Baia Mare - LMV Tricolorul Ploiești

CSU UV Timișoara - CSM București

În faza a doua vor intra în competiție și echipele participante în Cupele Europene, partidele urmând a se disputa în dublă manșă pe 15 noiembrie și 13 decembrie, după cum urmează:

CSU UV Timișoara/CSM București - SCMU Craiova

ACS Volei Municipal Zalău - CS Știința Bacău/CS Unirea Dej

CS Arcada Galați - CS Dinamo București/CS Știința Explorări Baia Mare

CSS 2 Baia Mare/LMV Tricolorul Ploiești - CSA Steaua București

Câștigătoarele dublei manșe din faza a II-a se califică pentru turneul Final Four din 5-6 mai 2018 într-o localitate ce urmează a fi anunțată.

În data de 30 septembrie se va disputa și Super Cupa României la masculin între echipele ACS Volei Municipal Zalău și CS Arcada Galați, gazda acestui joc urmând a fi stabilită de F.R. Volei.

 

La feminin sistemul de desfășurare este similar, însă în prima fază se vor juca numai două partide CS Dinamo București - ACS Agroland Timișoara și CS ”U” NTT Data Cluj - ACS Penicilina Iași, CSM Lugoj și CSU Medicina CSS Târgu Mureș avansând direct în faza a II-a unde sunt calificate din start echipele participante în Cupele Europene.

În 29 noiembrie 2017 și 17 ianuarie 2018 se vor disputa cele două manșe ale fazei a II-a:

CSM Lugoj - CSM Târgoviște

CSM Volei Alba-Blaj - CSU Medicina CSS Târgu Mureș

CS Știința Bacău - CS ”U” NTT Data Cluj/ACS Penicilina Iași

CS Dinamo București/ACS Agroland Timișoara - CSM București

Final Four-ul competiției feminine este programat în 27-28 aprilie 2018. Super Cupa României la feminin nu se dispută, CSM Volei Alba-Blaj câștigând atât titlul de campioană cât și Cupa României în sezonul recent încheiat.

Alte știri din Volei