Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Cupa României: Politehnica Iași - Universiatea Cluj 13-6Dragos Pascaneanu / SportPictures.eu
03 Dec 2017

Cupa României: Politehnica Iași - Universiatea Cluj 13-6

Pe stadionul Tepro in cadrul etapei a V-a din faza calificarilor pentru semifinalele Cupei Romaniei s-au intalnit Politehnica Iasi si Universiatea Cluj iar victoria a revenit elevilor lui Cosmin Ratiu cu rezultatul de 13-6, acestia fiind si cei care au marcat cele doua eseuri ale partidei.

Universitatea Cluj s-a deplasat la Iasi cu un moral excelent dupa succesul din etapa trecuta obtinut pe teren propriu in fata celor de la Dinamo Bucuresti insa pe stadionul Tepro a intalnit o echipa a Politehnicii hotarata sa-si treaca in cont primul succes stagional, daca luam in calcul si partidele din SuperLiga CEC Bank. Egalitatea s-a mentinut pana in minutul 18 atunci cand Adrian Rusu a deschis scorul dintr-o lovitura de pedeapsa insa dupa jumatatea primei reprize studentii clujeni au revenit tot cu o tentativa de tinta concretizata in puncte de mijlocasul la deschidere Ionut Mazare. Adrian Rusu s-a aflat intr-o dispozitie de joc foarte buna si purtatorul tricoului cu numarul zece din echipa Politehnica Iasi a batut defensiva alb-negrilor in minutul 32 cu un prim eseu gratie caruia gazdele au intrat in avantaj la pauza, scor 8-3.

Dupa reluare Csaba Gal, care l-a inlocuit pe Ionut Mazare, a redus diferenta din lovitura de pedeapsa, soarta partidei fiind decisa inca din minutul 63 cand Nicholas Moa a marcat al doilea eseu al Politehnicii Iasi, Univeristatea Cluj vazandu-se in ipostaza de a se multumi doar cu punctul bonus defensiv.

In ciuda succesul Politehnica Iasi ramane pe ultima pozitie a clasamentului iar etapa urmatoare va primi vizita celor de la Stiinta Baia Mare, in timp ce Universiatea Cluj si Timisoara Saracens se vor intalni in primavara anului viitor.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby