Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cupa României: Oltenii completează careulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
28 Feb 2019

Cupa României: Oltenii completează careul

CS Universitatea Craiova este ultima echipă care a obținut dreptul de a evolua în semifinalele Cupei României după victoria lejeră, scor 3-0 (1-0) pe terenul celor de la FK Csikszereda.

La Miercurea Ciuc, acolo unde Dinamo s-a împiedicat la loviturile de departajare, elevii lui Devis Mangia au trecut peste handicapul indus de terenul mocirlos unei echipe net superioară tehnic și a deschis scorul, și cu puțin noroc, este adevărat, în minutul 27. O centrare a lui Bancu din flancul stâng trece prin fața porții lui Bordas și ajunge la colțul careului mic de pe partea opusă de unde Dimitrov a reluat mai mult cu glezna și balonul l-a depășit pe portarul gazdelor intrând în plasă la colțul lung după ce a trecut peste bocancul unui fundaș.

Celelalte goluri au venit în repriza secundă, pe final de meci: în minutul 80 Bărbuț taxează o gafă a portarului Bordas și reia în plasă din apropiere o minge respinsă inițial la șutul atacantului oltenilor, apoi în al doilea minut de prelungiri Koljic a împins în plasă din 3 metri pasa lui Cicîldău de pe partea stângă, din apropierea liniei de fund.

Calificare scontată pentru olteni, obținută după o evoluție atentă pe un teren greu.

 

FK Csikszereda (antrenor Valentin Suciu): Bordas - Majzik, Szilard, Lalic, Nemes - Veres, Csuros (min. 87 Berde) - Nagy (min. 62 Pal), Pantovic (min. 67 Hodgyai), Antal - Bajko

CS U Craiova (antrenor Devis Mangia): Pigliacelli - Dimitrov, Donkor, Tiago, Bancu - Bic, Mateiu - Drăghici, N. Rocha (min. 85 Cicâldău), Mihăilă (min. 74 Bărbuţ) - Fortes (min. 62 Koljic)

Alte știri din Fotbal