Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cupa României: Meci de antologie la BacăuDan Duta / Mediafax Foto
24 Sep 2014

Cupa României: Meci de antologie la Bacău

A doua zi din programul meciurilor șaisprezecimilor de finală ale Cupei României a avut un meci ce va rămâne, cu siguranță, în antologia ”competiției knock-out”. Este vorba de partida de la Bacău dintre divizionara secundă Sport Club din localitate și prim divizionara Ceahlăul Piatra Neamț. Gazdele au deschis scorul în minutul 68, iar oaspeții au alergat după egalare și au obținut-o în al patrulea minut de prelungiri. Intrați cu avantaj moral în cele două reprize de prelungiri, oaspeții au punctat de încă trei ori în primele 15 minute și au stabilit scorul final cu 9 minute înainte de final.

Meciuri simple pentru CFR Cluj, FC Brașov și Petrolul Ploiești, care au tranșat încă din prima repriză partidele disputate cu Viitorul Axintele, Chindia și respectiv Unirea Jucu.

În meciul care a închis ziua, Dinamo a avut nevoie de prelungiri și inspirația lui Bilinski, autor al golurilor din prelungiri care au tranșat victoria în fața unei echipe ambițioase și cu vădite valențe tehnice așa cum este Fortuna Poiana Câmpina. Prahovenii au condus cu 1-0 și au revenit de la 1-2, toate cele patru goluri fiind marcate în repriza secundă, însă au fost surprinși în primul minut al prelungirilor de o lovitură de cap a vârfului polonez al ”câinilor roșii”, apoi de un șut senzațional al acestuia trimis de la 20 de metri, poate cel mai frumos gol al acestei faze a Cupei României, marcat până acum. După ce a marcat ambele goluri dinamoviste din timpul regulamentar, Dorin Rotariu a închis tabela cu 10 minute înainte de finalul prelungirilor.

FC Viitorul Axintele - CFR Cluj 0-2 (0-2)

Sport Club Bacău - Ceahlăul Piatra Neamţ 1-5 d.p. (0-0, 1-1, 1-4)

Chindia Târgovişte - FC Braşov 1-3 (0-2)

CS Unirea Jucu - Petrolul Ploieşti 0-3 (0-2)

AFC Fortuna P. Câmpina - Dinamo 2-5 d.p. (0-0, 2-2, 2-4)

Alte știri din Fotbal