Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa României: Măgura Cisnădie completează careul pentru Final FourRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Apr 2019

Cupa României: Măgura Cisnădie completează careul pentru Final Four

Ultima partidă a sferturilor de finală ale Cupei României la handbal feminin s-a disputat în această seară la Cisnădie, Măgura primind vizita penultimei clasate CSU Cluj-Napoca, formație care în campionat a obținut numai 3 victorii în 19 etape.

În mod neașteptat, gazdele nu s-au impus la pas și au fost obligate să muncească din greu pentru a ajunge prima dată în scurta istorie a formației înființate în 2014 în turneul Final Four.

Clujencele și-au depășit condiția și au evoluat curajos în primele 30 de minute conducând la pauză cu două goluri, 13:15, și au menținut echilibrul în partea a doua a jocului. Finalul a fost dramatic, cu echipa oaspete preluând conducerea cu 20 de secunde înainte de sfârșitul timpului regulamentar și cu egalarea in extremis a Măgurei dintr-o aruncare de la 7 metri transformată de Boljevic. Diferența s-a făcut la aruncări de departajare, acolo unde elevele lui Alexandru Weber au înscris prin Boljevic, Țiplea, Moldovan și Apetrei, iar clujencele prin Ani-Senocico și Corkovic, ratările lui Petruș și Moroianu fiind cele care le-au eliminat din competiție.

 

Iată programul și rezultatele sferturilor de finală:

Duminică, 31 martie

AHCM Slobozia - CSM București  22:30 (11:16)

SCM Râmnicu Vâlcea - CSM Galați  29:12 (13:3)

HC Zalău - SC Gloria 2018 Bistrița-Năsăud  28:27 (16:14)

Luni, 1 aprilie

CS Măgura Cisnădie - CSU Cluj-Napoca  32:30 (13:15, 15:13)

 

Conform anunțului făcut de FRH, marți 2 aprilie la ora 10:30 va avea loc la sediul federației tragerea la sorți pentru a stabili meciurile turneului Final Four programat pentru perioada 19-21 aprilie și, totodată, tragerea la sorți în vederea stabilirii priorităților organizării acestui turneu, conform regulamentului.

Alte știri din Handbal