Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cupa României: Hambo duce Astra în semifinaleGeorge Ilinca / SportPictures.eu
27 Feb 2019

Cupa României: Hambo duce Astra în semifinale

Într-o partidă disputată pe arena ”Marin Anastasovici” din Giurgiu cu acordul ambelor părți, echipa gazdă a partidei, Dunărea Călărași a fost eliminată de oaspeții formali de la Astra în urma ”dublei” finlandezului Hambo, debutant pentru trupa lui Costel Enache.

Din două faze aproape identice, pase de la Begue primite în mijlocul careului lui Straton, Hambo a înscris în minutele 4 și 7 și a relaxat atmosfera pe teren, până la pauză elevii lui Dan Alexa bifând doar o ocazie prin Ianis Stoica în minutul 34. Tânărul mijlocaș împrumutat de la FCSB s-a demarcat în careul lui Santos și a primit un serviciu perfect de la Gabi Iancu, dar nu a putut trece balonul pe sub portarul Astrei. În partea a doua a jocului Henderson a mai dat emoții la poarta giurgiuvenilor cu o lovitură liberă pe care Santos a deviat-o în corner, apoi Cestor putea avantajul Astrei la trei goluri în minutul 82, lovitura sa de cap fiind scoasă de Straton de pe linia porții cu un plonjon acrobatic.

Scorul final a fost stabilit în minutul 90 de Vali Munteanu cu un șut pe jos din lovitură liberă de la 17 metri ce l-a surprins pe Santos, așa încât după Dunărea Călărași – Astra 1-2 (0-2) giurgiuvenii se califică în penultima fază a competiției.

 

Dunărea Călărași (antrenor Dan Alexa): Straton - Gligorov, Sîrghi, Ben Djemia, St. Filip (min. 75 Cucu) - Keyta (min. 63 Al. Munteanu), Simion, Henderson - I. Stoica (min. 46 Souda), Iancu - Mpia Mapuku

Astra Giurgiu (antrenor Costel Enache): M. Santos - Belu, Erico, M. Cestor, Butean - Biceanu, Mrzljak - J. Begue (min. 84 Truşescu), Llullaku, Balaure (min. 75 V. Gheorghe) - Hambo (min. 70 Moise)

Alte știri din Fotbal