Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa României: HC Zalău, a șaptea echipă calificată în sferturiMircea Rosca / SportPictures.eu
19 Feb 2018

Cupa României: HC Zalău, a șaptea echipă calificată în sferturi

În această seară la Zalău s-a disputat penultima partidă din cadrul optimilor de finală ale Cupei României la handbal feminin. HC Zalău, calificată în sferturile de finală ale Cupei EHF, a primit vizita celor de la CSM Slatina, echipă aflată în luptă pentru evitarea retrogradării.

Diferența de obiectiv nu și-a spus cuvântul pe teren, în mare măsură și datorită faptului că tehnicienii ambelor formații, Gheorghe Tadici la gazde și Victorina Bora la oltence, au ales să își menajeze o parte dintre titulare. Mai dornice de afirmare, slătinencele au dus trena până la jumătatea reprizei secunde, atunci când tabela indica scorul de 18:18, moment în care gazdele au apăsat pe accelerație și au înscris de cinci ori fără a primi gol. Chiar dacă au înscris ultimul gol al partidei și au plecat învinse, CSM Slatina au lăsat din nou o impresie bună ca exprimare în teren și privesc cu încredere întâlnirea din campionat de la Bistrița, programată duminică.

Zălăuancele se alătură echipelor CSM București, CSM Bistrița, HC Dunărea Brăila, CSM Roman, Corona Brașov și CSU Danubius Galați în urnele tragerii la sorți a partidelor din sferturile de finală ale competiției ce va avea loc mâine va avea loc la sediul Federației Române de Handbal. Meciurile se vor derula pe 14 martie într-o singură manșă, câștigătoarele urmând a se califica pentru turneul Final Four programat în week-end-ul 30 martie – 1 aprilie.

Singura echipă necunoscută este învingătoarea jocului CS Rapid USL Metrou București - HCM Rm. Vâlcea, programat miercuri în sala Rapid din Capitală.

 

Iată programul complet al optimilor de finală:

Vineri, 5 ianuarie

AHCM Slobozia - CSM București  19:34 (11:18)

Sâmbătă, 17 februarie

CSM Bistrița - Universitatea Cluj Napoca  33:27 (21:12)

HC Dunărea Brăila - CS Măgura Cisnădie  28:23 (17:10)

CSM Roman - SCM Craiova  27:22 (16:12)

CS Minaur Baia Mare - ASC Corona 2010 Brașov  21:31 (11:15)

SCM Gloria Buzău - CSU Danubius Galați  17:24 (5:13)

Luni, 19 februarie

HC Zalău - CSM Slatina  23:19 (13:12)

Miercuri, 21 februarie

CS Rapid USL Metrou București - HCM Rm. Vâlcea

Alte știri din Handbal