Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa României: Finală cu repetițieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Apr 2019

Cupa României: Finală cu repetiție

SCM Rm. Vâlcea și CSM București își vor disputa mâine trofeul Cupei României la handbal feminin în finala turneului Final Four găzduit de Bistrița.

În semifinalele de astăzi, vâlcencele au trecut în forță de o echipă a Măgurei Cisnădie care suferă din punct de vedere al lotului, diferența de la finalul partidei fiind una crudă pentru învinse. Elevele lui Florentin Pera au câștigat cu 31:21 (16:12) și vor întâlni mâine de la ora 17:30 ”tigroaicele” într-o reeditare a finalei de anul trecut.

CSM București a făcut o demonstrație de forță în cea de-a doua semifinală în care a întâlnit HC Zalău distanțându-se de la 5:5 în minutul 18 la 16:6 la pauză. Soarta partidei a fost astfel pecetluită, chiar dacă în partea a doua a meciului campioana a avut ceva emoții după ce titularele au fost odihnite, iar elevele lui Gheorghe Tadici s-au apropiat la 25:22 cu câteva minute înainte de final.

Mâine de la ora 15:00 în transmisie directă pe TVR HD se va disputa finala mică între CS Măgura Cisnădie și HC Zalău, iar la ora 17:30 toți ochii sunt îndreptați către marea finală. Vâlcencele au avantajul moral al Supercupei câștigate în deschiderea sezonului, dar ”tigroaicele” au nevoie de acest trofeu pentru a trece mai ușor peste amărăciunea ratării turneului Final Four al EHF Champions League și a iminentei pierderi a campionatului.

 

Iată rezultatele și programul turneului Final Four:

Sâmbătă, 20 aprilie

SCM Rm. Vâlcea - CS Măgura Cisnădie  31:21 (16:12)

CSM București - HC Zalău  27:23 (16:6)

Duminică, 21 aprilie

Finala mică

CS Măgura Cisnădie - HC Zalău

Finala mare

SCM Rm. Vâlcea - CSM București

Alte știri din Handbal