Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Cupa României: Fetele joacă prima fază a competițieiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Sep 2015

Cupa României: Fetele joacă prima fază a competiției

Joi a debutat ediția 2015-2016 a Cupei României la baschet feminin, odată cu partida din Giulești dintre Rapid și ACS Sepsi. Vicecampioana s-a impus după un galop de sănătate ce s-a încheiat cu o diferență de peste 60 de puncte și meciul retur de miercuri de la Sf. Gheorghe nu va fi decât un antrenament cu public. În rest victorii scontate ale gazdelor, poate diferențele de scor de la Alba Iulia și Arad par a fi prea mari.

Iată rezultatele înregistrate:

Rapid București – ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe  34:95 (18:49)

CSU Alba Iulia – CSBT Alexandria  85:47 (45:24)

Olimpia CSU Brașov – Universitatea Cluj-Napoca  86:72 (59:37)

BC Universitatea Vasile Goldiș ICIM Arad – BCM Danzio Timișoara  89:50 (40:27)

Partida CSM Târgoviște – CSM Satu Mare se va desfășura marți, 29 septembrie, în urma acordului dintre cele două echipe ca ambele meciuri, tur și retur, să se dispute la Târgoviște. Meciurile retur se vor desfășura pe 30 septembrie pe terenul echipelor oaspete din prima manșă.

 

Ca urmare a tragerii la sorți inițiale, a 11-a echipă, CS Phoenix Galați, va juca direct în turul secund alături de câștigătoarele celor 5 ”duble” și de două formații lucky-loser desemnate după următoarele criterii: coeficientul de victorii la numărul de jocuri; coșaveraj, prin scădere; numărul de puncte marcate. Meciurile fazei a doua se vor desfășura în 2 decembrie și 9 decembrie, iar Final 4 Cupa României este programat pentru perioada 5-6 februarie 2016.

Alte știri din Baschet