Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Cupa României: Favoritele dispută finalaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Apr 2016

Cupa României: Favoritele dispută finala

Știința Explorări Baia Mare și ACS Volei Municipal Zalău vor juca mâine cu trofeul Cupei României pe masă după ce astăzi au învins în meciurile semifinale disputate în Sala Polivalentă din Piatra Neamț.

Băimărenii au controlat jocul cu studenții clujeni și după ce s-au detașat la 2:0 la seturi cu un set secund câștigat de manieră categorică, și-au permis un scurt respiro și le-au oferit adversarilor ocazia să strângă scorul pe tabelă. Forcing-ul din al patrulea act le-a permis să pună capăt partidei și să se odihnească pentru finala de mâine.

Un meci mult mai echilibrat a fost cel dintre zălăuani și gălățenii de la Arcada. Angrenate și în luptă directă în semifinalele campionatului național, cu scor egal după primele 4 partide și un decisiv programat miercuri la Zalău, pe terenul echipei care a terminat sezonul regulat pe locul 2, cele două vecine de clasament au oferit o dispută alertă. Gălățenii s-au impus în primul set, însă zălăuanii au înclinat balanța în favoarea lor după ce le-au câștigat pe următoarele două, setul 3 fiind adjudecat în prelungiri după ce Arcada a avut trei mingi de set.

Astfel, dacă la fete trofeul merge în Regat, în competiția băieților Cupa României va trece munții, numele câștigătoarei urmând a fi aflat la capătul finalei programată mâine în jurul orei 14:30 și transmisă de canalul Digi Sport 4.

 

Universitatea Cluj - Știința Explorări Baia Mare  1:3 (18:25, 13:25, 25:21, 14:25)

Arcada Galați - ACS Volei Municipal Zalău  1:3 (25:19, 21:25, 26:28, 19:25) 

Alte știri din Volei