Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cupa României: Fără surprize în Copou. Sepsi va juca finala cu FCSBDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
09 Iul 2020

Cupa României: Fără surprize în Copou. Sepsi va juca finala cu FCSB

Politehnica Iași și Sepsi OSK Sf. Gheorghe s-au întâlnit pentru a treia oară în decurs de două săptămâni, de această dată în manșa retur a semifinalei Cupei României. Victoria din tur a covăsnenilor cu 5-1 a fost urmată de partida din campionat adjudecată de ieșeni în Copou cu 3-1, rezultat ce le dădea elevilor lui Mircea Rednic speranțe că pot anula handicapul masiv ce le stătea în față.

Golul înscris de Istvan Fulop în minutul 20 după o minge degajată de Fomba în piciorul său la 7 metri de poarta lui Axinte a spulberat orică nădejde a ieșenilor, care au scăpat de un al doilea gol în minutul 24 la șutul lui Carnat din unghi, respins greu de goalkeeper-ul gazdelor. Mai mult, la faza imediat următoare derulată la poarta lui Sepsi, Omoh a tras mult peste poartă din poziție de unu la unu cu Fejer.

În minutul 50 Achahbar dublează avantajul oaspeților pe tabelă trimițând cu capul în plasă o minge respinsă de Axinte la șutul lui Carnat, iar cu patru minute înainte de terminarea timpului regulamentar Karanovic a încununat un sfert de oră de dominare totală a covăsnenilor cu un gol din 2 metri după ce mingea lovită cu capul de Celea a lovit transversala.

S-a încheiat 0-3 și elevii lui Leo Grozavu avansează în finală cu un scor general mai puțin întâlnit în această fază, 8-1.

 

Politehnica Iași - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 0-3 (0-1)

Au marcat: I. Fulop (min. 20), Achahbar (min. 50), Karanovic (min. 86)

Politehnica Iași (antrenor Mircea Rednic): Axinte – Onea, Fomba Bourama, Klimavicius (min. 60 Mihalache), F. Cristea – Popadiuc (min. 68 Horşia), Gay Assulin (min. 46 Platini), Longher (min. 60 Passaglia), Chacana (min. 61 Agape) – Zaharia, Omoh

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Fejer – Dimitrov, Celea, Tincu, Csiszer (min. 69 Ştefan) – Kovacs, Vaşvari (min. 46 Deaconu), I. Fulop (min. 46 Achahbar), Carnat – L. Fulop (min. 68 Ştefănescu), Diaz (min. 32 Karanovic)

Alte știri din Fotbal