Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cupa României: Emoții pe final la Turnu SeverinAndi Popescu / SportPictures.eu
28 Oct 2015

Cupa României: Emoții pe final la Turnu Severin

Eternul clișeu ”competiția KO” atașat Cupei României și-a găsit cea mai elocventă expresie în meciul din seara aceasta de la Turnu Severin dintre Pandurii Târgu Jiu și Dinamo București. Întîlnirea a semănat întrucâtva cu un meci între doi puncheuri care și-au împărțit pumni atunci când și-au surprins adversarul cu garda jos, s-au apărat cu eschive și una dintre ele a dat lovitura de grație înainte de ultimul gong.

Primii care au punctat au fost dinamoviștii, cu un gol înscris de Nedelcearu în minutul 8 cu un șut din careul mic după un corner bătut de Palic. După numai patru minute a venit și contra Pandurilor, cu Khalouta speculând o fisură în defensiva dinamovistă și cu Hora punând piciorul decisiv pentru a-l învinge pe portarul Popescu. După ce a fost înger pentru Dinamo, Nedelcearu devine demon în minutul 31 când semnează un autogol punând gazdele în avantaj la pauză, scor la care a contribuit și brigada de arbitri ce a anulat un gol marcat de Gnohere în minutul 35.

Egalarea a venit în minutul 52, autor Rotariu, și ”câinii roșii” se instalează la conducerea jocului ratând alte câteva ocazii. Când cronometrul indica minutul 90 Vojnovic a marcat golul calificării lui Dinamo tot după o fază în care autorul golului a urmărit respingerea portarului advers.

Pandurii – Dinamo 2-3 (2-1) meci la capătul căruia Dinamo se califică în sferturi în fața unei echipe Pandurii ce nu a mai strălucit ca în ultimele etape de campionat.

Alte știri din Fotbal