Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cupa României: Doar din penaltyPaul Ursachi / SportPictures.eu
29 Oct 2015

Cupa României: Doar din penalty

Steaua continuă să urce pe Golgota suferind, dar făcând pasul înainte în Cupa României Timișoreana. Pe stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare Steaua a fost de nerecunoscut, cu toate că ea este echipa obișnuită să joace în nocturnă.

Căutând să răsplătească eforturile făcute de administrația locală de a le pune la dispoziție un meci de zile mari, spectatorii maramureșeni au venit în număr mare depășind cu mult capacitatea de 7.200 de locuri a tribunelor. Și nu au fost dezamăgiți, favoriții lor deschizând scorul în minutul 12 prin Păcurar cu o reluare aproximativă, dar care a trimis balonul în colțul lung al porții lui Cojocaru. Steaua a revenit pe tabelă în minutul 27 cu un gol din penalty înscris de Tade, lovitura de pedeapsă fiind acordată pentru un fault al lui Ignea la Nicușor Stanciu. Steaua încearcă să construiască, dar în lipsa lui Hamroun sau Kharja jocul nu se leagă, așa încât este logic ca ocaziile să nu apară.

În afara loviturii de cap a lui Tahar din minutul 54, roș-albaștrii au fost doar o umbră palidă pe gazonul aproximativ al terenului din Baia Mare. Gazdele, în schimb, purtate pe umeri de public, sunt echipa pozitivă și trec în mai multe rânduri pe lângă desprindere pe tabelă. Nici chiar în prelungiri raportul ocaziilor nu se schimbă, ba, mai mult, băimărenii au o ratare incredibilă în minutul 107, când Codin a lovit bara la reluarea centrării lui Păcurar.

Ajunse la executarea loviturilor de departajare, experiența își spune cuvântul și Steaua a câștigat cu 4-1 prin golurile înscrise de Tade, Chipciu, Varela și Carp, în timp ce pentru gazdele întâlnirii au înscris prin Deac, dar au ratat Străuț, șut în bară, și Hodor, cu un șut respins de Cojocaru. Astfel, cu greu Steaua se califică în sferturile de finală, fiind ultima echipă care și-a câștigat acest drept.

Alte știri din Fotbal