Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa României: Dinamo și Potaissa, primele echipe care trec în sferturiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Dec 2016

Cupa României: Dinamo și Potaissa, primele echipe care trec în sferturi

Primele două partide ale optimilor de finală ale Cupei României la handbal masculin s-au disputat astăzi la Iași și Turda. Meciurile acestei faze sunt prevăzute a se disputa într-o singură manșă pe terenul primei echipe extrase din urnă, cu aruncări de la 7 metri ca departajare la finalul partidelor încheiate la egalitate.

În Sala Sporturilor din Iași, liderul campionatului a fost cel care a dat tonul unui spectacol cu 83 de goluri în urma căruia gazdele de la CS Politehnica au fost eliminate din competiție. Liderul seriei A a eșalonului secund nu a putut face față celor de la Dinamo, echipă deja rodată într-o competiție de uzură așa cum este Liga Campionilor, însă a luptat meritoriu pentru șansa sa.

Într-o altă partidă, disputată în sala ”Gheorghe Barițiu” din Turda, Potaissa a învins la limită pe HC Vaslui și se înscrie între ultimele opt echipe participante în sferturile de finală, mâine urmând să aflăm ultimele șase echipe calificate.

Deosebit de interesante sunt jocurile de la Călărași, acolo unde se deplasează liderul seriei B din eșalonul secund, ”legenda rediviva” CS Minaur Baia Mare, și de la Suceava, moldovenii primind vizita celor de la HC Dobrogea Sud.

 

Programul complet al fazei optimilor de finală este următorul:

Vineri, 16 decembrie

CS Politehnica Iași – Dinamo București  35:48 (13:22)

AHC Potaissa Turda – HC Vaslui  31:30 (14:13)

Sâmbătă, 17 decembrie

SCM Politehnica Timișoara – CS HC Adrian Petrea Reșița

AHC Dunărea Călărași – CS Minaur Baia Mare

CSA Steaua București – CSM Făgăraș

CSM Satu Mare – CSM București

HC Odorhei – CSM Focșani 2007

CSU Suceava – HC Dobrogea Sud

Alte știri din Handbal