Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa României: Dinamo și Dobrogea Sud joacă cu trofeul pe masăSportPictures.eu
12 Sep 2020

Cupa României: Dinamo și Dobrogea Sud joacă cu trofeul pe masă

Dinamo București și HC Dobrogea Sud Constanța reeditează mâine finala Cupei României din 2017 în ultimul act al ediției din acest an a competiției. În semifinalele disputate astăzi la Sfântu Gheorghe, Dinamo a trecut de CSM Bacău cu 22:17 (8:7), în timp ce ”delfinii” s-au impus cu 24:20 (6:10) în fața celor de la Poli Timișoara și mîine vor disputa finala Cupei României FAN Curier de la ora 18:00 în transmisiune directă pe TVR1.

În primul meci al zilei, băcăuanii au rezistat o repriză, intrând la pauză cu o diferență minimă față de campioana Dinamo în a cărei garnitură a revenit Vali Ghionea. Partea a doua a aparținut în totalitate alb-roșiilor, care s-au detașat la 5 goluri, 17:12, în minutul 47 și au menținut până la final diferența de pe tabelă. Negru și Kuduz au marcat câte 5 goluri pentru Dinamo, în timp ce pentru CSM Bacău cele mai multe goluri, 5, au fost înscrise de Crnoglavac.

Dacă deznodământul primului meci era oarecum previzibil dată fiind diferența de valoare dintre cele două loturi, în a doua partidă a zilei era de așteptat să asistăm la un meci mult mai echilibrat între finalistele din 2018. Bănățenii au avut un start de partidă excelent și conduceau în minutul 25 cu 10:4 în mare măsură datorită prestației portarului Tcaciuc. Cu handicap de patru goluri la pauză, jucătorii pregătiți de Djordje Cirkovici au strâns rândurile și după ce au izbutit egalarea la 12 în minutul 41 și au mers cap la cap cu bănățenii până la 16:16, au trecut pentru prima dată în avantaj pe tabelă în minutul 52. Finalul a aparținut constănțenilor, care s-au impus la patru lungimi, un scor surprinzător după cum au decurs ostilitățile în prima repriză. HC Dobrogea Sud a avut ca principali marcatori în această partidă pe Nikolici cu 6 reușite, Cikovani și Chiuffa câte 5 goluri, iar pentru Poli Sadoveac a înscris de 6 ori.

Alte știri din Handbal