Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Cupa României: Dinamo câștigă trofeulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Mai 2019

Cupa României: Dinamo câștigă trofeul

După surpriza de ieri generată de victoria cu 3:1 în fața vicecampioanei ACS Volei Municipal Zalău, Dinamo a depășit o nouă barieră și cu o prestație concludentă s-a impus cu același scor în finala Cupei României în duelul cu recent câștigătoarea titlului național CSM Arcada Galați.

Jucătorii pregătiți de Daniel Rădulescu au prestat un joc mai bun decât formația gălățeană, care în pofida avertismentului primit ieri nu a putut găsi un antidot jocului variat și inspirat al alb-roșiilor. Un prim set câștigat la limită, în prelungiri de Arcada a fost urmat de două seturi controlate de dinamoviști, care în al patrulea act au reușit să rupă echilibrul la scorul de 16:16 și s-au impus în prelungiri.

Cel mai bun jucător al câștigătorilor a fost lituanianul Arvydas Miseikis cu 17 puncte, în timp ce în tabăra gălățeană Julian Bissette a reușit același număr de puncte. Arcada nu a putut repeta performanța din 2017 și părăsește învinsă finala la fel ca în urmă cu un an, în timp ce Dinamo pune capăt unei îndelungi perioade de secetă în această ramură sportivă și cucerește a cincea Cupă a României.

La numai două zile distanță, tot la Alexandria se va disputa turneul Final Four al Cupei României la volei feminin, marți fiind programate partidele CSM Târgoviște - CSM Lugoj și CSM Volei Alba Blaj - CSM București.

 

Iată programul și rezultatele înregistrate în turneul Final Four:

Sâmbătă, 11 mai

CS Dinamo București - ACS Volei Municipal Zalău  3:1 (25:23, 23:25, 25:21, 25:15)

CSM Arcada Galați - CS Știința Explorări Baia Mare  3:0 (27:25, 25:12, 25:19)

Duminică, 12 mai

CS Dinamo București - CSM Arcada Galați  3:1 (26:28, 25:20, 25:18, 26:24)

Alte știri din Volei