Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Cupa României: Dinamo a marcat 15 eseuri la BârladSportPictures.eu
05 Oct 2014

Cupa României: Dinamo a marcat 15 eseuri la Bârlad

RC Barlad nu a reusit sa tina piept celor de la Dinamo Bucuresti, alb-rosii impunandu-se cu rezultatul de 99-5 in partida din etapa a IV-a , Grupa Muntenia contand pentru Cupa Romaniei.

Dinamo Bucuresti, lidera clasamentului Grupei Muntenia, a macat un total de 15 eseuri dintre care noua in prima repriza si sase in partea secunda, RC Barlad reusind eseul de onoare in minutul 32 al primei parti prin Matase.

Fili Lomani si-a trecut in cont un hat-trick, Bratu, Hausi si Merca cate o dubla, Stan, Cristea, Cavcaliuc, Paula Kata si Cubas avand cate o finalizare in terenul de tinta advers alaturi de un eseu de penalizare. Din totalul de 15 eseuri Nitu a transformat 11 iar Siotame Manu unul.

In acest moment Dinamo Bucuresti conduce in clasamentul Grupei Muntenia avand un total de 14 puncte fiind urmata de Steaua Bucuresti pe care o va intalni in urmatoarea etapa cand eternele rivale se vor afla fata in fata pe stadionul Florea Dumitrache.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby