Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Cupa României: Dinamo - CSM București 5-48Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Dec 2017

Cupa României: Dinamo - CSM București 5-48

Stadionul Florea Dumitrache a găzduit partida din etapa a VI-a contând pentru faza calificărilor în semifinalele Cupei României dintre Dinamo București și CSM București. După un joc dominat cu autoritate de tigri aceștia s-au impus, rezultat 48-5, obținând și punctul bonus ofensiv.

Doar primul sfert de ora a fost mai echilibrat cu initiativa apartinand insa celor de la CSM Bucuresti pentru ca apoi dupa un cartonas galben vazut de Andrei Bucurescu, oaspetii sa deschida scorul profitand de superioritatea numerica. Un mol de margine a dus deschiderea scorului, efortul colectiv al inaintarii CSM-ului fiind materializat de Adrian Ion. Elevii lui Eugen Apjok s-au distantat apoi in urma unei actiuni purtate pe traseul Moa Maliepo-Paula Kinikinilau, ultimului apartinandu-i finalizarea in terenul de tinta advers, pentru ca apoi o interceptie a lui Hinckely Vaovasa sa-l puna in pozitie ideala de a marca pe Darren Baron, rezultatul devenind 19-0. Pana la pauza situatia dinamovistilor s-a ingreunat, Andrei Bucurescu a primit al doilea cartonas galben si implicit pe cel rosu iar actiunea in care au fost implicati Paula Kinikinilau-Darren Baron si Sioeli Lama a dus la inscrierea celui de-al patrulea eseu al tigrilor, semnat de Siolei Lama care a stabilit si scorul pauzei, 24-0 in favoarea CSM-ului.

Dupa reluare, un nou mol de margine a stat la baza marcarii primei incercari din partea secunda, autor Adrian Ion, la scurt timp sub presiunea constanta a inaintarii tigrilor consemnandu-se si un eseu de penalizare. La scorul de 36-0, Dinamo a marcat eseul de onoare prin Tudorel Bratu care a profitat de o neatentie a defensivei vizitatorilor. Pana la finalul jocului din pasele lui Riley Winter si Alexandru Oancea, Jack Cobden si-a trecut in cont dubla personala, una dintre reusite fiind transformata de Moa Maliepo si in aceste conditii CSM Bucuresti s-a impus fara emotii pentru a trece pe prima pozitie a clasamentului Cupei Romaniei.

In urmatoarea etapa programata anul viitor, CSM Bucuresti va juca pe propriul teren cu Steaua Bucuresti,  iar Dinamo Bucuresti se va deplasa in fieful Stiintei Baia Mare.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby