Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Cupa României: Debut cu victorie pentru SteauaSorin Pană / SportPictures.eu
20 Dec 2018

Cupa României: Debut cu victorie pentru Steaua

Steaua București a debutat cu o victorie în Cupa României la hochei pe gheață, competiție găzduită de patinoarele din județul Harghita.Hocheiștii steliști au câștigat dramatic meciul cu CSHC Marton Aron Sândmonic, cu scorul de 3-2 (0-2, 1-0, 1-0, 1-0).

Gazdele au început tare și au condus cu 2-0 la finele primei perioade. Roș-albaștrii au patinat însă mai bine în restul meciului și au reușit să reducă din handicap prin Mihai Georgescu care a fructificat fără pasă un power-play. Filip a egalat la jumătatea reprizei a treia, după o combinație cu Lymanski și Ștefan. În timpul suplimentar, Steaua a reușit golul victorios prin același Filip, după 2 minute și 36 de secunde, asistenții săi fiind Marton și Creangă. Raportul șuturilor pe poartă în acest meci a fost net în favoarea steliștilor, 42-14.

În celălalt meci al grupei, Corona Brașov a învins în timp regulamentar pe CSM Galați, cu 4-3.

Astăzi, de la ora 19.00, la Miercurea Ciuc, Steaua încrucișează crosele cu Corona Brașov, într-un derby al grupei. După aceea, Steaua va mai juca și mâine cu CSM Galați, de la ora 15.30. Prima clasată se va califica în finală.

Pe cealaltă parte de tablou, finala va fi stabilită după un derby harghitean între Sport Club Miercurea Ciuc și ACSH Gheorghieni, programat mâine. Cealaltă echipă din grupă este Sportul Studențesc.

Finala Cupei României va avea loc pe 23 decembrie, de la ora 19.00.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Hochei