Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Cupa României: Cvartetul fruntaș se luptă pentru trofeuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Ian 2017

Cupa României: Cvartetul fruntaș se luptă pentru trofeu

La Blaj s-a disputat manșa tur a primei semifinale a Cupei României la volei feminin, campioana și liderul la zi CS Volei Alba-Blaj primind vizita CSM București, echipă clasată pe locul 4 al Diviziei A1. Gazdele s-au impus cu 3:0 (25:20, 25:20, 25:18) și au luat o opțiune importantă pentru calificarea în finala competiției, de care o despart două seturi. Sistemul adoptat această ediție de Federația Română de Volei este cel al meciurilor în dublă manșă, folosit de țările cu performanțe în volei și în cupele europene, iar ”setul de aur” oferă o șansă în plus echipelor care pierd în minim de seturi. În această situație se află și ”tigroaicele”, care nu trebuie să cedeze decât un set în returul programat pe 1 februarie în Sala Elite Performance & Sport din Complexul Sun Plaza Mall din Capitală.

Cealaltă semifinală aduce față în față locurile 2 și 3 ale podiumului Diviziei A1, Știința Bacău și respectiv CSM Târgoviște, cu primul meci mâine în Moldova și transmis de canalul Digi Sport 4 cu începere de la ora 17:30.

Într-o restanță a etapei a 13-a, ACS Penicilina Iași a trecut în Copou de CSU Medicina CSȘ Târgu Mureș cu scorul de 3:0 (25:13, 25:19, 25:23) și urcă pe locul 7, în timp ce ardelencele coboară pe 9, loc de play-out. După vacanța de iarnă, sâmbătă revin la fileu atât combatantele din campionatul feminin, cât și din cel masculin pentru etapa cu numărul 14.

Alte știri din Volei