Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Cupa României: Constănțenii și zălăuanii joacă finala băiețilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Apr 2015

Cupa României: Constănțenii și zălăuanii joacă finala băieților

În Sala Sporturilor de la Cheile Grădiștei au avut loc astăzi semifinalele Cupei României la volei masculin, în urma cărora ACS Volei Municipal Zalău și CVM Tomis Constanța s-au calificat în ultimul act programat mâine.

În prima partidă a zilei, CS Dinamo București și ACS Volei Municipal Zalău au oferit un meci echilibrat, decis la tiebreak. Scorul final a fost ACS Volei Municipal Zalău – CS Dinamo Bucureşti 3:2 (29:27, 20:25, 25:23, 22:25, 15:6), bucureștenii egalând la seturi după ce au fost conduși cu seturi câștigate la limită de sălăjeni. Tiebreak-ul a adus o cădere decisivă în jocul dinamoviștilor, iar băieții antrenați de Stoian Stoev au profitat din plin de aceasta. După ce Dinamo a făcut primul punct în tiebreak, zălăuanii s-au detașat la 4-1, apoi 8-3 și 14-4. O scurtă revenire a bucureștenilor le aduce două puncte, dar la 14-6 Zalăul reușește să câștige pe al doilea serviciu al adversarilor și a pus capăt meciului.

În cea de-a doua semifinală CVM Tomis Constanța a trecut de SCMU Craiova cu 3:0 (25:20, 25:16, 25:19) într-un meci în care s-a văzut diferența de clasă dintre cele două formații. Finala este programată a avea loc mâine începând cu ora 17:00 și va fi transmisă de Digi Sport 3.

Alte știri din Volei