Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Cupa României: Clujenii câștigă al treilea trofeu consecutivMircea Rosca / SportPictures.eu
13 Feb 2018

Cupa României: Clujenii câștigă al treilea trofeu consecutiv

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a câștigat ediția 2018 a Cupei României după un meci ce a întrunit cu adevărat caracteristicile unei finale. Victoria clujenilor s-a petrecut în fața unei mari rivale, CSM CSU Oradea, de care au trecut cu scorul 64:61 (25:23, 12:11, 14:19, 13:8).

Elevii lui Mihai Silvășan au stat la cârma jocului timp de 25 de minute, diferența de pe tabelă fiind consistentă doar în primul sfert, +15 (19:4), în care orădenii au intrat mai greu în joc. Jocul s-a echilibrat treptat, egalitatea apărând pe tabelă în minutul 11 (25:25) și apoi în minutul 24 (41:41), după care urmează o perioadă bună pentru jucătorii pregătiți de Cristian Achim.

În debutul ultimului sfert studenții clujeni au preluat din nou conducerea la diferență de o posesie și după o perioadă de patru minute în care nu s-a înscris și-au conservat avantajul până la final.

Performerii jocului au fost Zeljko Sakic și Giordan Lee Watson, cu 14 puncte înscrise pentru clujeni, dar și Ousmane Barro, care cu 10 puncte, 10 recuperări și 2 assist-uri a fost desemnat MVP-ul finalei. Pentru orădeni, Kristopher Jameil Richard a înscris 18 puncte și a făcut 9 recuperări, fiind secondat de Muhamed Pasalic, cu 14 puncte.

Alte știri din Baschet