Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Cupa României: CSM Știința Baia Mare - CSM București 22-15Paul Ursachi / SportPictures.eu
25 Nov 2017

Cupa României: CSM Știința Baia Mare - CSM București 22-15

Arena Zimbrilor a gazduit partida din etapa a IV-a contand pentru faza calificarilor in semifinalele Cupei Romaniei, dintre CSM Stiinta Baia Mare si CSM Bucuresti, zimbrii impunandu-se cu 22-15 (15-10), tigrii obtinand punctul bonus defensiv.

Partida a inceput cu Baia Mare in ofensiva, astfel ca dupa cateva minute zimbrii au deschis scorul printr-o lovitura de penalitate transformata de Ratu Taniela Maravunawasawasa. Sapte minute mai tarziu, cei care puncteaza iarasi pe tabela sunt tot elevii lui George Sava, prin eseul reusit de Mihai Lamboiu. Tigrii au replicat repede, prin penalitatea reusita de Darren Baron, ca apoi sa treaca la conducere pe tabela, dupa ce Hinckley Vaovasa a culcat balonul in terenul advers de tinta, incercare transformata de Baron, 8-10.  Aproape de finalul primei parti, maramuresenii marcheaza un eseu, Iuri Natriashvili finalizand o actiune cu molul. Eseul este transformat de Alexandru Bucur, 15-10.

In repriza a doua, in urma unei actiuni prelungite in terenul celor de la CSM Bucuresti, care au prabusit intentionat gramada, arbitrul Robert Diaconescu acorda maramuresenilor un eseu de penalizare, 22-10. Pana la finalul partidei, Sioeli Lama a reusit sa reduca din diferenta dupa ce a inscris un eseu, netransformat, „tigrii” obtinand astfel punctul bonus defensiv, 22-15.

In urmatoarea etapa,pe 2 decembrie, CSM Baia Mare intalneste pe terenul din Ghencea pe CSA Steaua, in timp ce CSM Bucuresti are etapa libera.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby