Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa României: CSM Constanța și Minaur Baia Mare sunt finalistele competițieiPaul Ursachi / SportPictures.eu
13 Mai 2023

Cupa României: CSM Constanța și Minaur Baia Mare sunt finalistele competiției

Ultimul act al ediției 2022-2023 a Cupei României va aduce față în față formațiile CSM Constanța și Minaur Baia Mare.

În semifinalele găzduite de sala „Lascăr Pană” din Baia Mare am avut parte de dueluri extrem de echilibrate, primul dintre ele fiind decis în urma a două serii de câte două reprize de prelungiri. CSM Constanța a fost egalată la ultima fază a timpului regulamentar de CSU Suceava și a restabilit egalitatea la 34 la finele celei de-a doua reprize de prelungiri după ce a fost condusă cu 3 goluri. Oboseala și-a spus cuvântul și, mai limpezi pe final, „delfinii” au reușit să se desprindă pe tabelă și să învingă cu 42:39.

La fel de strâns a fost meciul dintre gazdele competiției și CSM București, unul mai puțin ofertant din punct de vedere al spectacolului. Maramureșenii s-au desprins cu patru minute înainte de final la trei goluri, 22:19, pe fondul unei superiorități numerice, iar „tigrii” nu au mai putut decât să diminueze diferența până la final. După 22:21, Minaur accede în finala mare programată duminică de la 17:30. CSM București și CSU Suceava se vor întâlni în meciul pentru medaliile de bronz de la ora 15:00.

 

Semifinale

Sâmbătă, 13 mai

CSM Constanța - CSU Suceava  42:39 (17:15, 27:27, 34:34)

Minaur Baia Mare - CSM București   22:21 (12:11)

 

Duminică, 14 mai

Finala mică

CSM București - CSU Suceava

Finala

CSM Constanța - Minaur Baia Mare

Alte știri din Handbal