Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa României: CSM București și SCM Rm. Vâlcea își dispută mâine trofeulSorin Pana / SportPictures.eu
21 Mai 2022

Cupa României: CSM București și SCM Rm. Vâlcea își dispută mâine trofeul

Sala Sporturilor din Mioveni este gazda turneului Final Four al Cupei României la handbal feminin, astăzi disputându-se cele două semifinale.

Dacă CSM București a trecut relativ ușor de Măgura Cisnădie, jocul dintre SCM Rm. Vâlcea și Rapid București a fost unul de infarct. Constituind o avanpremieră la meciul ce poate decide soarta titlului campionatului ce se va disputa duminica viitoare la Rm. Vâlcea, duelul dintre giuleștence, lidere ale ierarhiei Ligii Florilor, și formația pregătită de Bent Dahl a necesitat patru reprize de prelungiri pentru a stabili învingătoarea. Rapid avea un consistent avantaj de 5 goluri la pauză, 17:12, dar vâlcencele au revenit în partea a doua și chiar aveau un gol în plus pe tabelă și atacul pe final de meci, dar o pasă greșită le-a dat adversarelor ocazia de a pleca pe atac și de a egala în ultima secundă dintr-o aruncare de la 7 metri. S-a intrat în prelungiri, dar diferența s-a obținut abia după a patra repriză de câte 5 minute. Vâlcencele au câștigat cu 41:39 și vor disputa mâine de la ora 15:30 finala cu CSM București, meci transmis de TVR1. Cel de-al doilea canal al televiziunii naționale va transmite de la ora 11:00 finala mică în care se vor întâlni Rapid și Măgura Cisnădie.

 

Iată programul și rezultatele meciurilor turneului:

Sâmbătă, 21 mai

CSM București – Măgura Cisnădie  28:23 (14:11)

SCM Rm. Vâlcea – Rapid București  41:39 (12:17, 15:10, 14:12)

Duminică, 22 mai

Măgura Cisnădie – Rapid București

CSM București – SCM Rm. Vâlcea

Alte știri din Handbal