Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa României: CSM București și SCM Craiova joacă pentru trofeuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Mai 2017

Cupa României: CSM București și SCM Craiova joacă pentru trofeu

Turneul Final Four al Cupei României la handbal feminin a debutat astăzi în sala ”Olimpia” din Ploiești, cele două semifinalele fiind identice ca scenariu.

Primul meci al zilei a fost cel dintre SCM Craiova și CSM Bistrița, echipa olteană obținând victoria la capătul unui meci dominat de la un cap la celălalt în care ambițioasele jucătoare bistrițene nu au reușit să depășească condiția de outsidere. Având chiar și 12 goluri avantaj, 32:20 în minutul 52, jucătoarele pregătite de Bogdan Burcea nu au lăsat nici un moment impresia că vor putea fi puse în încurcătură de adversare, cu toate că în partida de campionat de la Craiova bistrițencele au obținut o victorie surprinzătoare. De partea cealaltă, Horațiu Pașca nu a reușit să își mobilizeze elevele, care oricum au depășit așteptările propriilor suporteri la finalul primului sezon de prezență în Liga Națională prin menținerea pe prima scenă și un parcurs foarte bun în Cupa României. Oltencele s-au impus cu 37:26 (19:11) și au obținut dreptul de a juca mâine cu trofeul pe masă și ținând cont că adversara va fi campioana, care merge în Liga Campionilor, SCM Craiova prinde un loc în cupele europene.

Cealaltă partidă a opus două formații cu comportare radical diferită în campionat, campioanei CSM București opunându-i-se CSM Unirea Slobozia, echipă ce va juca săptămâna viitoare barajul de promovare/retrogradare în Liga Națională. Concentrate pe acest obiectiv important al clubului, jucătoarele ialomițene au considerat partida cu ”tigroaicele” ca pe un joc-test înaintea turneului ce va avea loc începând de miercuri la Sfântu Gheorghe. Scorul final al partidei a fost CSM București – CSM Unirea Slobozia 37:28 (18:13), ”tigroaicele” intrând în ultimul act al competiției pentru a-și apăra statutul de deținătoare a trofeului.

 

Programul zilei de sâmbătă, 20 mai:

Finala mică, ora 15:00

CSM Bistrița – CSM Unirea Slobozia

Finala, ora 17:00

CSM București – SCM Craiova

Alte știri din Handbal