Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa României: CSM București și Gloria Buzău luptă cu trofeul pe masăSorin Pană / SportPictures.eu
28 Aug 2021

Cupa României: CSM București și Gloria Buzău luptă cu trofeul pe masă

Astăzi au avut loc la Brăila semifinalele Cupei României FAN Courier, ediția 2020-2021, în urma cărora CSM București și Gloria Buzău și-au obținut dreptul de a juca duminică pentru trofeul competiției.

În meciul de deschidere formația buzoiană a trecut de HC Zalău cu 28:25 (11:14) după o repriză secundă în care a fost net superioară echipei pregătite de Gheorghe Tadici.

Meciul cel mai așteptat a fost cel dintre CSM București și Rapid, unul care a respectat scenariul celui anterior. Giuleștencele, cu o trupă consolidată în intersezon și aspirante la titlul viitoarei edițoii a Ligii Florilor, au avut o primă repriză consistentă și conduceau la limită la pauză. „Tigroaicele” și-au folosit experiența superioară și coeziunea din teren pentru a se impune cu 25:21 (11:12).

Finala de mâine este o reeditare a semifinalei de anul trecut, pentru buzoience fiind pentru prima dată când obțin calificarea în finala mare a competiției.

 

Finalele se vor disputa duminică, 29 august tot la Brăila după următorul program:

Finala mică, ora 11:00    HC Zalău – Rapid București

Finala mare, ora 15:30   SCM Gloria Buzău – CSM București

Alte știri din Handbal