Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Cupa României: CSM București - Timișoara Saracens 16-12Stefan Constantin / SportPictures.eu
18 Nov 2017

Cupa României: CSM București - Timișoara Saracens 16-12

În etapa a treia a Cupei României pe stadionul Olimpia s-au întâlnit CSM București și Timisoara Saracens, după o partidă echilibrată, tigrii impunându-se cu 16-12 (16-9). Bănățenii suferă a doua înfrângere consecutivă în această competiție, însă la fel ca în partidă precedentă cu Baia Mare, obțin bonusul defensiv.

Meciul disputat pe stadionul Olimpia a fost lipsit de spectaculozitate, terenul greu si ploaia marunta punandu-si amprenta asupra jocului celor doua formatii. Timisoara Saracens a intrat tare in meci si in minutul trei a pus primele puncte pe tabela, prin penalitatea transformata Tevita Manumua. Avantajul acestora a durat mai putin de cinci minute, tigrii replicand tot printr-o penalitate, reusita de Darren Baron. Timisoara a mutat jocul in terenul tigrilor, presiunea acestora facandu-i pe acestia sa greseasca, arbitrul Alexandru Ionescu dictand din nou o penalitate. Tevita Manumua a fost fara greseala in gata buturilor, iar oaspetii au trecut pentru a doua oara in avantaj. Cu o tresarire de orgoliu, elevii lui Eugen Apjok au revenit in joc, in urma unei actiuni frumoase, Hinkley Vaovasa reusind sa culce balonul in terenul de tinta, acesta fiind de altfel si singurul eseu al partidei. Baron transforma pentru a-si aduce echipa in avantaj, 10-6.  De altfel, acesta a mai punctat de doua ori in urma unor penalitati. In minutul 32, CSM ramane in inferioritate numerica in urma eliminarii lui Alexandru Mitu, oaspetii reusind sa reduca imediat ecartul print-o penalitate reusita de acelasi Tevita Manumua, 16-9.

Repriza secunda a fost una saraca in puncte, lupta ducandu-se pe inaintare. Singurii care au reusit sa marcheze a fost Timisoara , tot prin piciorul lui Manumua (min. 56), adjudecandu-si astfel si bonus ofensiv.

In etapa a IV-a a Cupei Romaniei, ce va avea loc pe 25 noiembrie, CSM Bucuresti va intalni pe Arena Zimbrilor pe CSM Stiinta Baia Mare, in timp ce Timisoara Saracens va primi pe Stadionul Dan Paltinisanu vizita echipei CSA Steaua.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby