Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Cupa României: CSM Arcada Galați și SCMU Craiova se luptă duminică pentru trofeuRemus Badea / SportPictures.eu
18 Mar 2023

Cupa României: CSM Arcada Galați și SCMU Craiova se luptă duminică pentru trofeu

Astăzi s-au disputat în Sala Sporturilor ”Dumitru Popescu Colibași” semifinalele turneului Final Four al Cupei României la volei masculin, turneu ce a adus față în față primele patru echipe din campionat.

În prima dintre ele SCMU Craiova a obținut o victorie surprinzătoare în prelungirile tiebreak-ului în fața campioanei sezonului regulat a campionatului Diviziei A1, CSA Steaua. Oltenii s-au autodepășit și cu Lică și Dos Santos în zi foarte bună, autori a câte 20 de puncte, au reușit să se impună în fața unei echipe mult mai omogene a militarilor.

În finala de mâine, oltenii vor întâlni deținătoarea trofeului, CSM Arcada Galați fiind la un pas de a reedita performanța obținută în urmă cu un an tot în orașul de sub Tâmpa. Gălățenii s-au impus tot în cinci seturi în fața rivalilor de la Dinamo, scorul având o derulare similară celui din prima semifinală. Învingătorii au condus la seturi cu 1:0 și 2:1, însă în acest caz nu au avut nevoie de prelungiri în setul decisiv.

Duminică de la ora 17.00 se va disputa finala, meciul urmând a fi transmis în direct pe canalul TVR 3.

 

Iată rezultatele turneului Final Four:

Sâmbătă, 18 martie

SCMU Craiova – CSA Steaua București  3:2 (25:22, 20:25, 25:22, 23:25, 17:15)

CSM Arcada Galați – Dinamo București  3:2 (25:18, 21:25, 25:20, 18:25, 15:10).

Alte știri din Volei