Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Cupa României: CSA Steaua păstrează trofeulSportPictures.eu
21 Ian 2023

Cupa României: CSA Steaua păstrează trofeul

În bazinul din Otopeni s-a desfășurat în acest sfârșit de săptămână turneul Final Four al Cupei României la polo pe apă masculin.

În această fază au acces CSA Steaua București, CSM Oradea, Dinamo București și Rapid București, echipe care au disputat vineri partidele din semifinalele competiției. Într-o reeditare a finalei de anul trecut încheiată cu scorul de 17:7, CSA Steaua a învins din nou pe Dinamo, de această dată scorul fiind 21:6. În cealaltă semifinală CSM Oradea a trecut de Rapid Bucureşti cu 19:6.

În finala mare, CSA Steaua a învins astăzi CSM Oradea cu 14:13 (3:1, 4:4, 3:6, 4:2), în timp ce Dinamo a obținut medaliile de bronz după ce a trecut de Rapid cu scorul de 12:9 (2:1, 4:3, 4:2, 2:3).

Astfel, CSA Steaua câștigă 5 dintre ultimele 6 finale ale Cupei României și își trece în cont cel de-al 14-lea trofeu, primul al acestui sezon competițional. Pentru finalista CSM Oradea urmează duelul din sferturile LEN EuroCup în care se va duela cu formația greacă Panionios, primul meci pe 25 ianuarie în deplasare, iar returul pe 8 februarie în bazinul din Oradea.

Alte știri din Tenis de câmp