Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Cupa României: CS Volei Alba-Blaj și Arcada Galați câștigă în premieră trofeul SportPictures.eu
30 Apr 2017

Cupa României: CS Volei Alba-Blaj și Arcada Galați câștigă în premieră trofeul

Într-un regal voleibalistic, în sala sporturilor din Piatra Neamț s-au disputat astăzi finalele Cupei României la feminin și la masculin.

A fost un spectacol autentic în care cele patru echipe implicate în câștigarea trofeelor nu au făcut rabat la efort, chiar dacă în finala feminină duelul a fost clar disproporționat, CS Volei Alba-Blaj reușind eventul după ce a învins pe Știința Bacău. Finala a fost controlată autoritar de fetele pregătite de antrenorul sârb Darko Zakoc care aduc al patrulea trofeu al echipei blăjene, care de la înființarea sa în 2011 a câștigat trei titluri naționale.

Antrenorul Darko Zakoc a folosit pe parcursul sezonului următoarele jucătoare: Ana Antonijevic, Adina Salaoru, Nadja Ninkovic, Samara Rodrigues De Almeida, Tatsiana Markevici, Nneka Onyejekwe, Marina Vujovic, Rebecka Lazic, Lisa Kramer, Ana Grbac, Ana-Maria Berdilă, Dubravka Djuric.

 

În finala masculină campioana nu a reușit să se impună din nou în fața Arcadei Galați la numai trei zile distanță de meciul decisiv pentru obținerea titlului disputat la Zalău. Dornici să intre în posesia primului lor trofeu, gălățenii au jucat cu ambiție și au reușit să-și atingă obiectivul la capătul unui meci cu minim de seturi, recompensând eforturile depuse în cadrul acestui club tânăr din peisajul voleiului românesc.

Antrenorii Nikolay Jeliaskov şi Marian Apostu au folosit în competițiile interne următorul lot: Miroslav Gradinarov, Nemanja Radovic, Caio de Pra, Bojan Janic, Andrei Spînu, Andrey Zhekov, Nikola Rosic, Mihai Dumitrache, Șerban Paşcan, Liviu Cristudor, Filip Despotovski, Marius Pîrvu, Andrei Laza, Armando Danger.

 

CS Volei Alba-Blaj - CS Știința Bacău  3:0 (25:14, 25:17, 25:19)

Arcada Galați - ACS Volei Municipal Zalău  3:0 (25:18, 25:22, 25:21)

Alte știri din Volei