Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Cupa României: Bonus defensiv pentru U Cluj în partida cu CSM BucureștiMircea Rosca / SportPictures.eu
11 Nov 2017

Cupa României: Bonus defensiv pentru U Cluj în partida cu CSM București

Stadionul din Complexul Sportiv Iuliu Hațieganu a găzduit partida dintre U Cluj și CSM București din etapa a II-a contând pentru faza calificărilor în semifinalele Cupei Romanei, după un joc spectaculos în care s-au consemnat nouă eseuri victoria revenindu-le dramatic bucureștenilor cu scorul de 35-32, astfel că studenții ardeleni au obținut bonusul defensiv.

Prima repriza a fost una in care doar CSM Bucuresti a marcat puncte, doua eseuri semnate de Hinckley Vaovasa si Alexandru Oancea, ambele transformate de Valentin Calafeteanu, astfel ca la pauza tigrii aveau un avantaj linistitor de 14-0.

Mai mult chiar, in debutul reprizei secunde Moa Maliepo a marit ecartul, dar clujenii au replicat pentru prima data in minutul 46 prin Daniel Barna pentru ca apoi sa reduca diferenta cu resuita lui Silviu Vasiliu la care s-au adaugat punctele izbutite de Ionut Mazare din lovitura de pedeapsa. In continuare s-a jucat pe contre, Alexandru Oancea si-a trecut in cont dubla personala pentru ca Ionut Mazare sa finalizeze in terenul de tinta al oaspetilot, tot el reusind si transformarea. Au urmat cateva minute foarte bune ale studentilor si acestia au trecut in avantaj cu eseul lui Georgel Catuna si tentativele de tinta concretizate de Ionut Mazare.

Cu doua minute inainte de final Vasile Balan a marcat un eseu decisiv, a carui transformare reusita de Moa Maliepo a stabilit rezultatul final si a adus elevilor lui Eugen Ajok victoria, chiar daca pana la ultimul fluier al arbitrului au evoluat in inferioritate numerica, Moa Maliepo vazand cartonasul galben.

In urmatoarea etapa, Universitatea Cluj va evolua in deplasare impotriva celor de la Steaua Bucuresti, iar CSM Bucuresti va primi, intr-un derby al rundei, vizita campioanei en-titre, Timisoara Saracens.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby