Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Cupa României: Blăjencele și târgoviștencele se întâlnesc în finalăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Mai 2019

Cupa României: Blăjencele și târgoviștencele se întâlnesc în finală

Turneul Final Four al Cupei României la volei feminin are loc la fel ca și cel al băieților la Alexandria, astăzi fiind programate cele două semifinale, ultimul act urmând să se dispute miercuri de la ora 17:00 și va fi transmis pe canalul Digi Sport 3.

La summit-ul teleormănean s-au adunat patru formații cu titulatura de Club Sportiv Municipal - CSM Volei Alba Blaj, CSM București, CSM Târgoviște și CSM Lugoj – finala urmând a o disputa campioana și formația din cetatea Chindiei.

În prima partidă a zilei, CSM Târgoviște a dispus fără probleme, în 72 de minute de CSM Lugoj, formația bănățeană mobilizându-se abia în cel de-al treilea set. Aici lugojencele au luat un avans de 5 puncte la jumătatea actului, 12:7, dar au fost rapid egalate la 13 și l-au pierdut la limită.

Un pic mai echilibrată a fost partida dintre echipa campioană și CSM București. Cu un start în trombă, elevele lui Darko Zakoc conduceau cu 2:0 la seturi după 46 de minute, dar ”tigroaicele” au reușit să câștige setul al treilea și dădeau impresia că pot împinge partida în decisiv după ce conduceau cu 20:17 în cel de-al patrulea. Răbufnirea de orgoliu a blăjencelor le-a adus o serie de 7 puncte consecutive, iar încheierea partidei a fost o formalitate îndeplinită de adversare cu un serviciu greșit.

Așadar, CSM Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște se întâlnesc mâine în ultimul act al competiției, ambele formații având în cont câte un trofeu, blăjencele câștigându-l pe cel din 2017, iar adversarele lor pe cel din anul anterior.

 

Iată programul și rezultatele înregistrate în turneul Final Four:

Marți, 14 mai

CSM Târgoviște - CSM Lugoj  3:0 (25:15, 25:15, 25:23)

CSM Volei Alba Blaj - CSM București  3:1 (25:15, 25:17, 20:25, 25:23)

Miercuri, 15 mai

CSM Volei Alba Blaj - CSM Târgoviște

Alte știri din Volei