Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Cupa României: Arcada și Dinamo își vor disputa trofeulSabin Malisevschi / SportPictures.eu
11 Mai 2019

Cupa României: Arcada și Dinamo își vor disputa trofeul

La finalul acestei săptămâni se dispută la Alexandria turneul Final Four al Cupei României la volei masculin, în care și-au câștigat dreptul de a evolua primele două clasate la finalul campionatului Diviziei A1, CSM Arcada Galați și ACS Volei Municipal Zalău, și revelațiile Dinamo București și Știința Explorări Baia Mare.

În semifinalele disputate astăzi, Dinamo a provocat marea surpriză învingând vicecampioana ACS Volei Municipal Zalău la capătul unui joc în care și-au dovedit superioritatea începând cu setul al treilea. După două seturi câștigate la limită de fiecare parte, elevii lui Daniel Rădulescu s-au instalat la conducerea jocului și au controlat următoarele două seturi deschizând poarta către finala competiției. Aici vor întâlni campioana Arcada, formație care pleacă din postura de favorită, gălățenii având un început mai greoi astăzi cu băimărenii de la Știința Explorări, dar un final cu motoarele turate din plin.

Mâine cu începere de la ora 17:00 este programată finala competiției, postul TV Digi Sport 3 având prinsă în program transmisiunea directă a partidei.

 

Iată programul și rezultatele înregistrate în turneul Final Four:

Sâmbătă, 11 mai

CS Dinamo București - ACS Volei Municipal Zalău  3:1 (25:23, 23:25, 25:21, 25:15)

CSM Arcada Galați - CS Știința Explorări Baia Mare  3:0 (27:25, 25:12, 25:19)

Duminică, 12 mai

CS Dinamo București - CSM Arcada Galați

Alte știri din Volei