Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Cupa României: Arcada și ACS VM Zalău iau o opțiune importantăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Ian 2017

Cupa României: Arcada și ACS VM Zalău iau o opțiune importantă

Semifinalele Cupei României la volei masculin și-au disputat manșa tur ieri și astăzi, protagonistele dueleurilor fiind cvartetul fruntaș de la finele sezonului trecut.

Într-un derby regional, deținătoarea trofeului, ACS Volei Municipal Zalău, a învins ieri pe teren propriu pe CS Știința Explorări Baia Mare cu scorul de 3:1 (25:23, 25:20, 26:28, 25:23). Meciul, unul pe muchie de cuțit, putea fi câștigat de gazde cu 3:0, dar la fel de bine balanța putea înclina în favoarea oaspeților și cu siguranță că la fel va fi și cel retur programat pe 8 februarie la Baia Mare.

În cea de-a doua partidă, în Bănie campioana en-titre SCMU Craiova a pierdut la mare luptă partida cu Arcada, gălățenii tranșând soarta meciului cu scorul de 3:1 (29:27, 22:25, 28:26, 25:21) și în mare măsură și soarta calificării în finală. Oltenii mai trebuie să spere într-o minune peste două săptămâni pe malul Dunării, în timp ce Arcada va lupta pentru cele două seturi ce îi vor aduce calificarea.

Alte știri din Volei