Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cupa României: Academia Rapid câștigă faza pe BucureștiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Iun 2018

Cupa României: Academia Rapid câștigă faza pe București

Duelul dintre Academia Rapid și Steaua a cunoscut în această seară ultimul episod, partida contând ca finală a fazei pe municipiul București a Cupei României fiind găzduită de stadionul Dinamo. Câștigătoare a turneului de baraj pentru dreptul de a concura cu reprezentanta județului Giurgiu pentru un loc în Liga 3, Academia Rapid s-a impus și în această seară în fața roș-albaștrilor cu scorul de 3-1 (2-0) și va avea ocazia să-și continue parcursul în competiția knock-out evoluând în compania unor formații de eșaloane superioare.

Vlada a deschis scorul în primul minut al jocului pentru vișinii după un un-doi cu Daniel Niculae în urma unei pase lobate a lui Matei ce a surprins dezorganizată defensiva stelistă. Egalarea putea surveni în minutul 39 când Răsdan a fost găsit perfect în careul advers cu o centrare de către Jitaru, reluarea sa din voleu fiind respinsă acrobatic în corner de Ignat. Ratarea se răzbună în al doilea minut de prelungiri, Daniel Niculae fiind angajat la limita ofsaidului în spatele liniei defensive a Stelei și l-a executat simplu pe Iancu din mijlocul careului advers.

Veteranul clubului giuleștean a trecut din nou în postura de servant în minutul 56 când preluarea sa cam largă s-a transformat într-o pasă decisivă pentru ”dubla” lui Vlada. Ultimul gol al întâlnirii a fost înscris de steliști în urma unui corner executat de pe partea stângă în urma căruia Radu s-a înălțat și a reluat cu capul în dreapta lui Ignat.

Alte știri din Fotbal