Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cupa României: ASA și CFR Cluj, fără emoțiiDan Duta / SportPictures.eu
28 Oct 2015

Cupa României: ASA și CFR Cluj, fără emoții

La Bacău a avut loc prima partidă din programul de miercuri a optimilor Cupei României Timișoreana. Pentru SC Bacău, echipă clasată pe locul 3 la egalitate cu echipele situate pe primele două poziții, adversară a fost ASA Târgu Mureș. Mult mai experimentații jucători ai echipei mureșene s-au impus fără probleme la capătul unui joc controlat de la un cap la altul. Golul care a făcut diferența a fost înscris de Gorobsov în minutul 56 dintr-un penalty acordat destul de ușor.

În al doilea meci CFR Cluj s-a impus pe litoral, echipa din Gruia învingând tot la limită pe terenul echipei a doua a Viitorului. Nu fără veleități fotbalistice, cei mai tineri jucători ai lui Gică Hagi au jucat dezinvolt și au pus în unele momente probleme mult mai experimentaților lor adversari. Golul victoriei a fost înscris în minutul 55 de Negruț, atent la respingerea lui Buzbuchi la șutul lui Vitor Bruno.

 

SC Bacău – ASA Târgu Mureș 0-1 (0-0)

Viitorul II – CFR Cluj 0-1 (0-0)

Alte știri din Fotbal