Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cupa României: ASA, prima echipă din semifinaleSebastian Tataru / SportPictures.eu
15 Dec 2015

Cupa României: ASA, prima echipă din semifinale

La Timișoara ASA Târgu Mureș a obținut o calificare grea în semifinalele Cupei României în fața gazdelor de la ACS Poli. Decisă la lovituri de departajare, partida a avut ca punct de cotitură golul marcat de Balici în minutul 80.

Gazdele au fost mai incisive și au deschis scorul în prima repriză în minutul 24 prin Elek, însă după pauză târgmureșenii preiau inițiativa și Axente lovește bara transversală în minutul 47. Brandan, Sarmov, Ivan Gonzalez și Ramiro Costa ratează ocazii pentru oaspeți care se apropie pas cu pas de egalare. Aceasta a surenit cu 10 minute înainte de final, Balici reluând cu capul centrarea lui Brandan. Cu toate că Elek și Belu semnează două ratări ale bănățenilor, prelungirile nu au schimbat nimic pe tabelă, astfel încât decizia s-a luat la loviturile de departajare.

Fiecare dintre executanți a transformat până la a 14-a lovitură, la care Artean a încercat să-l bată pe Stăncioiu cu un șut în stâng aportarului celor de la ASA, dar a fost ghicit. ASA trece cu noroc în semifinale și rămâne în cursa pentru trofeu.

 

ACS Poli Timişoara - ASA Târgu Mureş 1-1 (1-0, 6-7 d.p)

 

ACS Poli (antrenor Florin Marin): Kirschstein - Belu, Scutaru, Luchin (min. 64 Melinte), D. Popescu - Sarmov, Llorente - Bărbuţ (min. 86 Ov. Popescu), Javi Hernandez (min. 74 Artean), Curtean - Elek

ASA Tg. Mureş (antrenor Cristiano Bergodi): Stăncioiu - Golanski (min. 115 Candrea), Ivan Gonzalez, Balic, Velayos - Gorobsov, Brandan - Hanca (min. 72 Borza), Ramiro Costa, Romario - Axente (min. 62 Manolov)

Alte știri din Fotbal