Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Oină
Cupa Regelui deschide sezonul de oinăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Apr 2017

Cupa Regelui deschide sezonul de oină

Conform unei tradiții stabilite în ultimii ani, sezonul competițional oficial la oină, sportul național românesc, va începe cu competiția Cupa Regelui. Patrulaterul inaugural se va desfășura în perioada 13-14 mai, la București, pe Stadionul Arcul de Triumf.

Campionatul Național începe cu faza preliminară, programată la Cluj, în ultimul week-end al lunii mai. Play-off-ul competiției principale va avea loc în două etape, Onești 16-18 iunie, turul, respectiv Iași, returul, 15-17 septembrie.

Turneul de Cupa României se va desfășura la Constanța, între 20 și 22 iulie. În total, în calendarul competițional al Federației Române de Oină, sunt cuprinse 35 de competiții interne pentru toate nivelurile: seniori, juniori, feminin, precum și pentru toate variantele, oină, oină în sală sau oină pe plajă.

Singura competiție internațională din programul anului 2017 va avea loc la Chișinău, în Republica Moldova, acolo unde, în perioada 12-15 octombrie, vom asista la Festivalul Internațional al Sporturilor Tradiționale.

Alte știri din Oină